Chevy Decoding Information Camaro Information & Statistics Online Camaro Restoration Guide Site main page Club Merchandise Photo Gallery Event Calendar Cars for Sale/Wanted Camaro Chat
Top quality club wearing apparel!!!
  Second Generation Camaro Owners Group Message Board
  SiteTopic
  problem with my user name . . . corrupt member file???

Post New Topic  Post A Reply
profile | register | preferences | faq | search

UBBFriend: Email This Page to Someone! next newest topic | next oldest topic
Author Topic:   problem with my user name . . . corrupt member file???
ratchetmasterman
unregistered
posted October 31, 2003 04:41 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote   Visit ratchetmasterman's Homepage!   View ratchetmasterman's car!
When I logged on today, I tried to post a reply and this is what came up.
quote:

Hack attempt logged or corrupt member file found with extra fields (29 total for UserName raTchetmasTer)


can someone tell me what is going on?? I can't do anything with my user name.

Thanks
Tim

------------------
Tim . . . Ratchetmaster

IP Logged

ratchetmasterman
unregistered
posted October 31, 2003 05:06 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote   Visit ratchetmasterman's Homepage!   View ratchetmasterman's car!
something wierd just happened when i posted under a particular post.

Posting here to see if it messed things up again.

IP Logged

ratchetmasterman
unregistered
posted October 31, 2003 05:07 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote   Visit ratchetmasterman's Homepage!   View ratchetmasterman's car!
I think the corrupt file may be a for sale add i posted a week ago or so?? Could that be causing the problems?

IP Logged

dakdawn
Veteran Member
posted October 31, 2003 05:22 PM     Click Here to See the Profile for dakdawn   Click Here to Email dakdawn     Edit/Delete Message   Reply w/Quote   Visit dakdawn's Homepage!   View dakdawn's car!
did you register (using different user ID names?) TWICE using the SAME email address...guess on my part?

------------------
Pic's to my 1970 Camaro SS!
My Mechanic
in Mesa AZ -- Great Auto Shop!

[This message has been edited by dakdawn (edited October 31, 2003).]

IP Logged

ratchetmasterman
unregistered
posted October 31, 2003 05:47 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote   Visit ratchetmasterman's Homepage!   View ratchetmasterman's car!
Thanks for the reply
I only have one registration here . . . until now . . .

I re-registered under this user name when the other was not working.

My user name that isn't working is raTchetmasTer.

I don't understand much about computer stuff . . . I just post and serf . . . don't know much about programing or the likes . . . I am lost. I don't even know what the message means?????

IP Logged

dakdawn
Veteran Member
posted October 31, 2003 05:55 PM     Click Here to See the Profile for dakdawn   Click Here to Email dakdawn     Edit/Delete Message   Reply w/Quote   Visit dakdawn's Homepage!   View dakdawn's car!
hmmm??? I'm sure MadMike with get you an answer shortly...

------------------
Pic's to my 1970 Camaro SS!
My Mechanic
in Mesa AZ -- Great Auto Shop!

IP Logged

rscamaro73
Administrator
posted October 31, 2003 09:34 PM     Click Here to See the Profile for rscamaro73   Click Here to Email rscamaro73     Edit/Delete Message   Reply w/Quote   Visit rscamaro73's Homepage!   View rscamaro73's car!
I dunno. I couldn't fix it.

Gonna have to be Mike.

IP Logged

MadMike
Administrator
posted October 31, 2003 11:22 PM     Click Here to See the Profile for MadMike   Click Here to Email MadMike     Edit/Delete Message   Reply w/Quote   Visit MadMike's Homepage!   View MadMike's car!
fixed. New account name was deleted.
password is whatever it was a couple days ago.

IP Logged

raTchetmasTer
Veteran Member
posted November 01, 2003 12:07 AM     Click Here to See the Profile for raTchetmasTer   Click Here to Email raTchetmasTer     Edit/Delete Message   Reply w/Quote      
Ok . . . giving it a try.
Thanks . . . was it just some sort of glitch? That was wierd.

Tim

IP Logged

MadMike
Administrator
posted November 01, 2003 12:09 AM     Click Here to See the Profile for MadMike   Click Here to Email MadMike     Edit/Delete Message   Reply w/Quote   Visit MadMike's Homepage!   View MadMike's car!
Pilot error

(be careful editing your sig)

IP Logged

rscamaro73
Administrator
posted November 01, 2003 11:20 AM     Click Here to See the Profile for rscamaro73   Click Here to Email rscamaro73     Edit/Delete Message   Reply w/Quote   Visit rscamaro73's Homepage!   View rscamaro73's car!
WHOO HOO to Mike

IP Logged

raTchetmasTer
Veteran Member
posted November 04, 2003 12:30 PM     Click Here to See the Profile for raTchetmasTer   Click Here to Email raTchetmasTer     Edit/Delete Message   Reply w/Quote      
Thanks again Mike!!

I did try to modify my sig . . . I was taking out the stuff about gmforums. the owner of the sit closed it down. It only had 8,000 registered members . . . I guess it wasn't good enough for him.

I am about to mod my sig again. . . hope it works. I am just going to eliminate part of the sig.
Tim

IP Logged

All times are ET (US)

next newest topic | next oldest topic

Administrative Options: Close Topic | Archive/Move | Delete Topic
Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Second Generation Camaro Owners Group

Copyright 1997 - 2005 North Georgia Classic Camaro


Ultimate Bulletin Board 5.47e