About Gauge Marks

Discussion in 'Gauge Marks' started by 77RS, Feb 26, 2012.

  1. guyk

    guyk Member

    47
    0
    May 13, 2011
    Victoria
    That looks awesome !
     
  2. 77RS

    77RS Veteran Member NastyZ28 Sponsor NazstyZ28 Sponsor Lifetime Gold Member

    2,936
    1
    Oct 18, 2006
    Asheboro, NC
    Laine, man you did a great job of retoring those gauge faces. I appreciate the props!

    lol @ french fries! Those bags are great for storing the gauge marks. I was looking for plain ones, but got a great deal on these that look like they would be used in a candy store. I've got a few thousand of these bags (without french fries) :p

    Thanks again Laine. Let me know if you need help with the tach repair!
    Daniel
     
  3. mgoad1971

    mgoad1971 Veteran Member Lifetime Gold Member

    2,471
    1
    Jul 29, 2011
    Houston, Texas
    WOW!!!!

    ALright, time to get off my butt and get my stuff sent to you Daniel!!!!!!
     
  4. Chevrolaine

    Chevrolaine Veteran Member Gold Member

    Thank You Daniel! I had a vision and you made it come to life! I just hope it all works when I get it together! Stay tuned...;) :crazy:
     
  5. 77RS

    77RS Veteran Member NastyZ28 Sponsor NazstyZ28 Sponsor Lifetime Gold Member

    2,936
    1
    Oct 18, 2006
    Asheboro, NC
    Bumping this thread back to the top.
    Thanks!
    Daniel
     
  6. Chevrolaine

    Chevrolaine Veteran Member Gold Member

    You'll be glad to hear my tach still works Daniel, even after pinching it!:mad:
    Appears pretty accurate also.:happy:
    On the other hand, the temp doesn't. What should I check first on that?

    I'm sure Chris will have his dash on here shortly!:cool:
     
  7. 77RS

    77RS Veteran Member NastyZ28 Sponsor NazstyZ28 Sponsor Lifetime Gold Member

    2,936
    1
    Oct 18, 2006
    Asheboro, NC
    Laine, glad to hear the tach is working. I just viewed your project thread, and the car looks fabulous!!

    What is the temp gauge doing?
     
  8. Chevrolaine

    Chevrolaine Veteran Member Gold Member

    Thanks.
    Absolutely nothing. It does peg to the right when turning the key though.
     
  9. harbone66

    harbone66 Veteran Member Lifetime Gold Member

    3,302
    185
    Feb 15, 2011
    Central Illinois
    Laine disconnect the wire from your temp sending unit and see what happens????
     
  10. 2ndzcamaro

    2ndzcamaro Member

    34
    0
    May 13, 2011
    hesperia ca
    tach problem-?

    Hi 77RS,
    You were recommended by forum members, Ill try and make it short, On a 40 mile cruse to a show tach worked OK 72 z28, m22 and 4.10s I know at 70 mph that the rpms are around 3500 + I don't drive that hard, but on the way home at around 55-60 the tach is showing around 2100 so I know that wasn't correct I floored it and I took it up to 70 mph and the tach moved accordingly but slow and only up to around 2800 or so, it seams to be slow moving and 1500-2000 off or slow, do I make sence ,does this make sence to you, it is a bone stock z, points and all. I pretty good with monkeywrenching, just not familiar with these tach, my first thought was the tach filter or a bad ground, but OK in the morning and bad in the afternoon, go figure. THANKS for any info you may have............Garry

    72 z28/m22/4.10s #s 1 of 652 build sheet :bowtie:
     

Share This Page